LÄHETYS

Jokainen ROKKO- tuote tehdään tilauksesta ja sen tekeminen aloitetaan tilauksen saavuttua. Näin ollen jossain tapauksissa tilauksen valmistuminen saattaa kestää hieman normaalia pidempään. Pyrimme kuitenkin valmistamaan tilauksen viimeistään viikon sisällä tilauksen saapumisesta.

Tämän jälkeen tuote matkaa valitsemasi postituskategorian mukaisen ajan.

TÄRKEÄ TIEDOITE: Covid-19 vaikuttaa tällä hetkellä toimitusaikoihin ja valitettavasti emme voi tähän vaikuttaa. Toivomme ymmärrystä ja pyrimme täyttämään tilaukset niin nopeasti kuin pystymme.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä, kun olet vastaanottanut sen. Kaikki palautettavat tuotteet tulee olla käyttämättömiä, vahingoittumattomia ja pakattuna alkuperäispakkaukseen. Muuten emme voi käsitellä palautuksia.

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä viestiä shop@rokko.fi ja liitä mukaan tilausvahvistus, saat paluuviestinä ohjeet mihin palautus lähetetään ja kuinka rahat palautetaan.

Jokainen ROKKO- tuote tehdään tilauksesta, joten tällä hetkellä tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseen, niin lähetä viestiä shop@rokko.fi, niin mietitään yhdessä molempia osapuolia miellyttävä ratkaisu.

Jos tuote on jollain tapaa vahingoittunut tai virheellinen saadessasi sen, lähetä viestiä viipymättä shop@rokko.fi, jossa kuvailet virheen mahdollisten kuvien kanssa. Olemme pahoillamme tästä ja saat rahasi takaisin.