Rokko

ROKKO

Tuo auringon polttama ja kovapintainen kulkuri ROKKO, on syntynyt sateen ja tuulen raiskaamilla Itämeren aalloilla ja on kasvanut saariston karikoissa.

ROKKO tunnistetaan itämerenhurjimmista tyylistä ja varusteista, joiden avulla hän käy taisteluaan yöttömässä yössä Itämeren hyvinvoinnin puolesta.

Pienin teoin ROKKO tekee Itämerestä maailman siisteimmän meren. 

Ota yhteyttä

shop@rokko.fi

Itämeri on tärkeä niin rannikon asukkaille kuin kauempana asuvillekin. Hyödynnämme kaikki Itämerta omalla tavallamme: matkustamiseen laivalla, veneilemällä, uimiseen, retkeilyyn tai kalastukseen. ROKKO syntyi rakkaudesta Itämereen. Tehdään siitä yhdessä maailman siistein meri!

ROKKO uskoo, että asiat voivat muuttua pienin teoin. Jos kaikki muutamme pieniä asioita ympärillämme, saavutamme lopulta suuria muutoksia isommassa mittakaavassa. ROKKO ei kannusta kuluttamaan lisää, vaan miettimään niitä pieniä tekoja, joilla voi vaikuttaa siihen, että tulevatkin sukupolvet voivat nauttia maailman siisteimmän meren tarjoamista mahdollisuuksista.

ROKKO välittää myös ympäristöstä, siksi jokainen ROKKO- tuote valmistetaan vasta tilauksesta. Suurin osa tuotteista valmistetaan Euroopan Unionin alueella ja ne mitkä tulevat ulkopuolelta, varmistamme että työntekijöillä on hyvä olot. Sinä voit vaikuttaa.